Nyheter

Den 7 september 2024 kommer jag tillbaks till Victoriateatern med pianovirtuosen Annika Bjelk och showen ”Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!” Det är tre år sedan vi spelade den där senast och det är så kallad ”picknickteater”, dvs man tar med dryckjom och mat själv. Showen innehåller sånger på sex språk, dikter, prator och franska pianostycken (Lili Boulanger & Melanie Bonis). Sven Kristersson har regisserat och Ann-Krestin Vernersson är regisassistent. Bokar gör man på Victoriateaterns hemsida.

 

I oktober 2021 hade filmen om mig som transperson, ”Marisol”, premiär på biograferna. Den är gjord av dokumentärfilmaren Stefan Berg och min dotter, Amanda Erixon Ekelund. Den 4 februari 2022 visades en något kortare version av den i SVT2 klockan 20.00. Filmen låg därefter i två år på SVT Play. Den går att rekvirerar från mig ifall intresse finns.

 

I augusti 2022 kom jag med en ny roman, en kriminalroman med namnet ”Drömmen om St Andrews”. Det är en kriminalroman och den kommer ut på Lindelöws Bokförlag.