Nyheter

Nyheter

I oktober 2021 hade filmen om mig som transperson, ”Marisol”, premiär på biograferna. Den är gjord av dokumentärfilmaren Stefan Berg och min dotter, Amanda Erixon Ekelund. Den 4 februari 2022 visas en något kortare version av den i SVT2 klockan 20.00 och sedan den 30 januari ligger den på SVT Play där den kommer att ligga i två år.

 

I augusti 2022 kommer jag med en ny roman, en kriminalroman med namnet ”Drömmen om St Andrews”. Det är en kriminalroman och den kommer ut på Lindelöws Bokförlag.

Dokumentärfilm och show

Den 22 oktober 2021 har filmen om mig, ”Marisol”, premiär i Malmö (veckan efter i Stockholm). Den är gjord av min dotter, Amanda Erixon Ekelund, och dokumentärfilmaren Stefan Berg. Det är biografversionen. Teveversionen, som är något kortare, kommer i SvT våren 2022 som del av kulturprogrammet ”K Special”.

Den 5 november 2021 har jag premiär på showen ”Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!” på Victoriateatern i Malmö. Jag gör showen tillsammans med pianisten Annika Bjelk och den kommer att gå som picknickteater. Biljetterna är redan släppta och går att beställa på följande plats där mer information om föreställningen finns också: https://www.victoria.se/sv/program/Jag-heter-inte-Fredrik-jag-heter-Marisol-Marisol-M-Annika-Bjelk

Ny diktsamling!

Den 10 november 2020 släpps min nya bok, diktsamlingen Läppstifterska, på Albert Bonniers Förlag.

I början av november 2020 blev min nya hemsida klar, elegant designad av Markus Slivka.